Stacks Image 25
Stacks Image 27
Stacks Image 32
Het bedrijf Imageline Videoproducties is opgericht in 1990.
Waren wij in de begin jaren vooral gericht op het maken van feesten en partijen. Tegenwoordig liggen onze kernactiviteiten op een ander vlak. Meer camera registraties behoren daarbij tot de mogelijkheid. Of het nu om 2, 3, of 4 camera's gaat, ons team staat er klaar voor.

Wij zijn vooral gespecialiseerd in het registreren van theatervoorstelling, schoolvoorstellingen, manifestaties, sportgebeurtenissen, bedrijfsfilms en feesten voor de smalle beurs. Wij hebben de beschikking over moderne montage faciliteiten. Zo zijn wij in staat naast DVD’s ook BLU-RAY's te produceren. Om onze klanten nog beter en sneller van dienst te zijn doen wij het meeste werk in eigen beheer. Wat niet alleen de kosten drukt, maar ook de snelheid en het vermogen om flexibel in te spelen op uw wensen. Zowel het ontwerpen van de bedrukking voor de dvdbox tot en met het printen op DVD en CD. U kunt bij ons ook terecht als het gaat om dupliceren van u DVD en CD materiaal. Of het nu gaat om 10 of 300 stuks.

Reeds jaar en dag behoren tot onze tevreden klanten: Ghislaine dance company, De Kleinkeinder, Mik,
BMT, Dorry Langenberg, Cirque Magnifique, Theater de Speeldoos, Musical Intermezzo, Maurick college, 2 stage, De Schalm, Het Molenven, Omroep Brabant, SBS6, Yim producties, Narvik homeparc, Hbjazzo, VCG Horses.

Naast het maken van registraties zijn wij ook in staat u oude beeldmateriaal over te zetten naar DVD en of DV tape. Daarnaast kunnen wij u oude 8 mm en dubbel 8 films scannen en overzetten naar DVD. 

Heeft u nog verdere vragen dan kunt u altijd een afspraak met ons maken, Neem gerust contact met ons op via het contact formulier. Wij zijn u graag van dienst.
Aan deze website wordt momenteel gewerkt.